Pui la rotisor

de burdulea56 in Pui, 10 Aug 2010 | 19613 vizualizari

 

Acesta a fost testul pt rotisorul aragazului nou, a fost trecut cu brio, numai ca nu am pozat puiul in farfurie pe langa garnitura

 

INGREDIENTE

  • 1 pui(al meu a cantarit 1 kg si vreo 300 g.
  • vegeta,
  • piper macinat,
  • boia.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la rotisor:

Se curata bine de cotoare, se spala, se condimenteaza cu: vegeta, piper, boia, se aseaza in protapul rotisorului si se da la ,,incins,, la cuptorul preincalzit. Se tine la cuptor cam 1 ora. Din cand in cand se intoarce, sa se friga pe ambele parti, ba chiar l-am mai intepat cate-un pic cu furculita ca prea se dadea mare si a inceput sa se umfle pielea pe el.

Acesta a fost testul pt rotisorul aragazului nou, a fost trecut cu brio, numai ca nu am pozat puiul in farfurie pe langa garnitura. L-am servit cu mujdei de usturoi amestecat cu iaurt, cartofi pai si salata verde.

TIPS-URI

1

Daca puiul este mai mic se coace mai usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la rotisor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (12)

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 01:06

elena1988 1

01.03.2011, 09:58

si eu fac pui la rotisor

adry88 1

20.05.2011, 10:54

ce apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]