Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci

de Bya Ralu in Pui, 27 Apr 2012 | 11282 vizualizari

 

reteta cu numarul 100!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 6 ciuperci
  • 4 catei usturoi
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • ulei masline
  • condimente
  • 1 ceasca vin rose
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci:

Puiul se clateste cu apa rece, se sterge cu un servet. Intr-un castronel punem 2 linguri de ulei, piper, busuioc, vegeta si boia de ardei dulce si ungem tot puiul, pe o parte si alta. Se pune in frigider timp de 2 ore.

Ciuperciile se taie felii subtiri, morcovul si usturoiul la fel, iar cartofii ii taiem mai lati (ca de cartofi taranesti). Punem in tava de cuptor cartofii si ciupercile, punem vegeta si piper, punem puiul deasupra si adaugam apa. Se pune la cuptorul incins timp de 1 ora. Intre timp se mai adauga apa, iar inainte cu 10 minute se stropeste cu vinul rose. Se poate servi cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor (facut pe sticla),cu garnitura de legume