Pui la cuptor cu ciuperci si rosii

de madi_marin in Pui, 29 Iul 2011 | 5883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui fara spate
  • 1/2 kg ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 1 ceasca suc de rosii
  • condimente pentru carnea de pui
  • marar
  • piper 
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor cu ciuperci si rosii:

Pulpele de pui se spala, se sterg si se ung cu ulei. Se presara cu condimente si piper. Se pun in tava de cuptor cu ulei si putina apa. Se dau la cuptor.

Ciupercile se curata si se taie nu foarte marunt.

Cand puiul e pe jumatate facut, se adauga ciupercile ,usturoiul tocat , rosiile taiate cubulete si sucul de rosii. Se da tava din nou la cuptor pana ce carnita e complet facuta si sosul a scazut.

Se serveste preparatul cu cartofi fierti si presarati cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu ciuperci si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Degetele de pui la cuptor