Pui in vas roman

de violeta30 in Pui, 25 Dec 2018 | 5914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 7-8 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o ceasca de apa
  • sare/delikat
  • condimente pentru pui
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in vas roman:

Curatam si spalam bine puiul. Il condimentam cu sare/delikat si condimente.

Legumele le taiem in jumatati si le asezam pe fundul vasului, punem cescuta de apa, presaram cu delikat si asezam puiul cu pieptul in sus peste legume. Punem capacul si introducem vasul in cuptorul pe care il vom aprinde inainte sa introducem vasul.

Lasam la copt in jur de 2-3 ore sau in functie de cum se rumeneste puiul.

Se serveste alaturi de muraturi sau salata de varza sau verde, cu legumele pe post de garnitura.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

28.12.2018, 20:47

Mmmm, ce bunatate, ce rumen! Eu as vrea sa vin la masa!

dantes 1

30.12.2018, 11:23

Bun!

Gherca Daniela 1

31.12.2018, 10:54

rumen si bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu pui in sos rosu