Pui in sos de mustar si capere

de Bya Ralu in Pui, 17 Apr 2014 | 48876 vizualizari

COMENTARII (42)

gaby_duceag 1

17.04.2014, 21:55

ce ma bucur ca ai incercat-o!!! si noua ne-a placut foarte mult

gaby_duceag 1

17.04.2014, 21:56

eu folosesc o smantana foarte grasa, de la niste producatori locali, si probabil d-aia nu a fost necesara faina, dar e foarte bine si cum ai procedat tu

Rocsi 1

17.04.2014, 21:59

Arata foarte bine

Constelatialeu 1

17.04.2014, 22:00

Vai,a gatit Diamantoasa pe plaiuri mioritice...

Merisor 1

17.04.2014, 22:02

Ce bine arata!

Bya Ralu 1

17.04.2014, 22:13

da gabytz stiu de smantanica ta,da a iesit ok multu de reteta

Bya Ralu 1

17.04.2014, 22:13

rocsi multumesc

Bya Ralu 1

17.04.2014, 22:13

cleme vrei parmezan?)

Bya Ralu 1

17.04.2014, 22:14

mery

simona72 1

17.04.2014, 22:15

Te-ai pus pe treaba, buna treaba ai facut!

Dya Daniela Andrei 1

17.04.2014, 22:29

Bunut...

Bya Ralu 1

17.04.2014, 22:34

simonica pai trebuie sa mai si papam

Bya Ralu 1

17.04.2014, 22:34

dya

Alexandra Burz 1

17.04.2014, 22:34

Bya Ralu 1

17.04.2014, 22:39

alexandra

Corinuta 1

17.04.2014, 22:43

Harnicuta esti!

Bunica 1

17.04.2014, 22:56

Ce bune trebuie sa fie!

Bya Ralu 1

17.04.2014, 22:57

corinuta

Bya Ralu 1

17.04.2014, 22:57

buni e tare bun

MotanLaOale 1

17.04.2014, 23:46

bun bun

Bya Ralu 1

18.04.2014, 00:27

roxana_simona 1

18.04.2014, 00:28

foarte bun

GeorgiaA 1

18.04.2014, 00:38

Buuun

Bya Ralu 1

18.04.2014, 00:44

roxana

Bya Ralu 1

18.04.2014, 00:45

georgia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]