Pui in sos de ciuperci si capere

de AnyCostescu in Pui, 7 Oct 2014 | 5836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg copanele de pui
  • 100 g sunca de pui
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 lingura capere
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de ciuperci si capere:

Spalam copanelele de pui si le stergem cu un servetel uscat.

Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si rumenim copanelel, numai cat sa le dam o culoare frumoasa.Le scoatem intr-o farfurie.

IN uleiul ramas punem ceapa curatata, ardeiul curatat si taiate cubulete.

Adaugam si sunca de pui.

Acoperim cu apa si punem din nou copanelele in tigaie.

Presaram sare, piper si lasam sa fiarba pana ce carnea de pui e comestibila :)

Spre sfarsit adaugam ciupercile scurse si clatite si caperele tocate marunt.

Adaugam smantana si mai lasam pe foc 5 minute.

Presaram patrunjel tocat si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de ciuperci si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos si galuste cu cascaval