Pui de balta

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 19 Feb 2010 | 15766 vizualizari

COMENTARII (20)

Sylvia 1

19.02.2010, 16:41

Incep eu seria comentariilor nu ma astept nici sa sara toata lumea sa ceara o portie nici sa vad 5" furculition " am postat reteta pentru cei care ar fi curiosi sa guste vreodata

PapaBun 1

19.02.2010, 16:52

Eu am mincat. Johnnie Fox's Pub, de linga Dublin - pubul aflat la cea mai mare altitudine in Irlanda, are mereu in menu asa ceva. Am mincat de mai multe ori. Nu vad nici o diferenta fata de carnea de pui. Delicios.

Oana 1

19.02.2010, 17:06

Doamne, de cand nu am mai mancat La Constanta, langa Casino, era pe malul marii un restaurant, mama ce bunatate!!!!!!!!!

rivka 1

19.02.2010, 17:06

sunteti de groaza cu lighioanele astea, daca asa identic e la gust cu puiul care-i faza atunci de ce nu pui si broaste?

haha.
eu una nu ma incumet...ma tem tare

sylvia daca tie ti-or placut....

Sylvia 1

19.02.2010, 17:06

PapaBun ma si gandeam cand am postat ca poate apari tu si zici ca ai mancat undeva Aici au diverse retete am mai facut o data dupa ce am macat aici la un restaurant, cu un sos alb de telina, smantana si usturoi, chiar ca te duceau cu gandul la pui reteta aceea. Merci de aprecieri

Sylvia 1

19.02.2010, 17:11

Rivka si la tine ma gandeam ca o sa apari sa zici ca m-am dat la alte lighioane tare simpatica esti. Eu nu zic ca mor dupa ele dar am vrut sa le gust si cred ca o sa mai testez ceva retet in viata asta. Sincer m-am obisnuit de ceva vreme sa tratez mai relax problema cu lighioanele mancare...toate sunt urate ...daca ne luam dupa asta , porcul e plin de noroi si arata groznic despicat sa nu mai vb despre cum miros si arata gainile....so... daca imi asum si admit ca sunt specie "carnivora" / "Omnivora" cica sa sune mai bine mai gust si alte lighioane . Asta e concluzia mea stiintifica sincer inteleg pe toata lumea si stiu ca fiecare are propriile limite in materie de orice.

Sylvia 1

19.02.2010, 17:13

Oana ce chestie acum o suta de ani am mancat si eu tot la mare si tot in Constanta la un resto asa la malul marii..nu stiu daca chiar acelasi. Acolo am macat si scoici prima data si nu mi-au placut ca erau pline de nisip

rivka 1

19.02.2010, 17:17

sylvia acum si eu ....ca si bunica-mia ....cand eram copil radeam de ea ca nu vroia sa guste ....guma de mestecat...ei i se parea ceva asa...de neconceput...auzi....guma de mestecat, cam asa am ajuns si eu acum, or rade copiii azi maine de mine, glumesc, da arata bine OK e edevarat dar eu una nu as gusta deloc(decat in cazuri de foamete).
tot ce gatesti arata bine si sunt conviinsa ca e si delicios!

Oana 1

19.02.2010, 17:24

Sylvia, cred ca or fi 7-8 ani de-atunci...am mancat acolo si clestisori de crab si mai multe, toate delicioase, cu un sos de usturoi @ Rivka, sunt atat de buni! aduc cu carnea de pui, da, un deliciu!!!

Sylvia 1

19.02.2010, 17:29

Rivka am ras sa mor . Sa vezi conversatie "spumoasa" din umbra cand au fost ai mei parinti vizita la noi si piticul meu, avea trei ani atunci halea la scoici cu mine cot la cot . Il aud pe tat din umbra vb incet cu mama - "Saracul copil....uite cum ii dau sa manace toate spurcateniile. El ii mic saracul, ce stie el. Daca ii dau ei crede ca sunt bune ! " Vreau sa iti zic ca acum au mancat si ei si paella ultima data cand au fost, asa cu sacrificii eroice poate in mintea lor . Daca nu le-ai vedea asa intregi ar fi alta treaba lasa ca promit ca mai fac o reteta in acre se desfac de pe oase la prezentare. Multumesc pt aprecieri esti f draguta avand in vedere si ca nu iti plac deloc .

madi_marin 1

19.02.2010, 17:42

e foarte haioasa Rivka cu ,,lighioanele,, ei..... nici eu nu am mancat si nu cred ca as manca, desi sunt deschisa la nou....poate daca o sa am ocazia o sa ma gandesc la ce ati spus voi....ca sunt delicioase si aduc la gust cu puiul....

violette 1

19.02.2010, 18:47

Am mancat si eu cu mult timp in urma, dar bineinteles fara sa stiu ce mananc de fapt, am aflat dupa. Gustul e interesant, dar n-as mai repeta experienta

luminita20_2006 1

19.02.2010, 20:32

mda..am mancat si eu o data acum 2 ani...si binenteles nu stiam ce sunt...la gust erau buni. nu am ce sa zic...dar dupa aceea mi-au iesit niste bubite pe limba........am uitat sa specific ca au fost papate la un restaurant...acum cine stie care a fost cauza...

silvi0ara 1

19.02.2010, 20:59

Nici eu nu m-am incumetat sa mananc,desii bunica mea facea.Dar niciodata sa nu spui niciodata.

dicarmencitta1957 1

19.02.2010, 21:19

Eu am mancat destul de des pui de balta si pot sa spun ca sunt foarte deliciosi.Carnea lor se aseamana cu cea de pui.Se fac si fierti si prajiti,in multe feluri se pot gati.Eu care sunt fan peste,as manca mereu pui de balta.Totul ramne la apreceirea fiecaruia.Felicitari pentru reteta,mi-a placut foarte mult si acum este la favorite.

Teo 1

19.02.2010, 21:44

Silvia, gata m-am asezat la masa ta , dam portia de mancare ,dar nu-mi spune ce-i acolo;poate nu mai asa m-oi ''pacali''

Sylvia 1

20.02.2010, 00:38

Oricum reactie esetemult peste ce ma asteptam va multumesc . Promit sa fac si o reteta in care sa nu va dati seama ce este decat din descriere si nu din poza .

ela 1

20.02.2010, 00:44

daca nu citeam reteta as fi zis ca sunt cartofi prajiti...

Sylvia 1

20.02.2010, 00:44

Dicacarmencita multumesc pentru aprecieri, a fi curioasa sa aud cateva retete testate

Sylvia 1

20.02.2010, 00:45

Teo esti simpataica foc multumesc mult pentru votul de incredere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui invelit in bacon