Pui cu telina si smantana

de Miha in Pui, 25 Iun 2010 | 10998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 radacini mici de telina
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 1 cana supa de pui
  • 200 g smantana
  • sare si piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu telina si smantana:

Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc putin, pana se inmoaie, in cateva linguri cu ulei de masline, amestecand mereu. Se adauga supa de pui si pieptul de pui taiat cubulete si se inabusa cateva minute.

Telina se taie marunt sau se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se adauga in tigaie. Se acopera tigaia si se fierbe pana incepe sa scada lichidul si carnea este gata.

Se da tigaia deoparte, se adauga smantana si se amesteca energic. Se pune din nou pe foc si se mai dat cateva clocote. Se potriveste gustul de sare si piper. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.

Pentru aceasta mancare aveam in gand sa fac niste paste, dar ai mei au votat in unanimitate pentru mamaliga. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu telina si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]