Pui cu sos de rosii si usturoi

de Lau in Pui, 26 Iun 2014 | 3220 vizualizari

 

O mancare simpla dar tare gustoasa:)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • boaia de ardei
  • rozmarin
  • ulei
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 4 rosii
  • 5 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii si usturoi:

Pulpele de pui le spalam,le asezam intr-un vas termorezistent,le stropim cu putin ulei dupa care le condimentam cu sare,piper,boaia de ardei,adaugam vinul,2 catei de usturoi taiati in cuburi.crengute de rozmarin,acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 20 min.

Luam folia si mai lasam cca 5 min,

Intre timp spalam rosiile si le tocam marunt(cu ajutorul robotului)adaugam usturoiul pisat si amestecat cu ulei(ca la mujdei)sare,piper,busuioc uscat,zaharul si amestecam bine.

Scoatem tava de la cuptor adaugam sosul de rosii si acoperim cu folie de aluminiu si dam din nou la cuptor cca 5 min dupa care luam folia si mai lasam cca 10 min pana se rumesc putin pulpele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de capere si mustar