Pui cu portocala

de Zamfira in Pui, 6 Ian 2013 | 4558 vizualizari

 

cel mai bun pui exotic...

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui(dezosat)
  • 2 portocale
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita rozmarin sau 2 crengute
  • piper rosu, alb, negru
  • sare dupa gut
  • 3 linguri ulei
  • orez
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu portocala:

Spalam pulpele de pui si le saram dupa gust. Stoarcem zeama de la o portocala, adaugam usturoi taiat feliute, cimbru, rozmarin, 1 lingurita miere, piper macinat. Asezam pulpele de pui intr-o tava in care am pus cele de 3 linguri de ulei, peste pulpe turnam sosul de porocala si presaram coaja razuita de la o portocala. 

Timp de coacere 40-45 minute, foc potrivit (dupa 30 minute intoarcem pulpele).

Fierbem orez in apa cu sare, dupa ce a fiert o strecuram si putem pune ulei de masline, sare, putina zeama de portocala sau pur si simplu servim orezul gol.

Ornam cu felii de portocale(a doua portocala) si eventual patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Zamfira 1

10.01.2013, 20:03

multumesc!!!!

Valclaudia 1

20.02.2014, 20:46

votat. 46!

Zamfira 1

20.02.2014, 21:08

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor