Pui cu nuca de cocos

de Miha in Pui, 3 Feb 2010 | 3864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 1 ou
  • 50 g nuca de cocos
  • sare si piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu nuca de cocos:

Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.

Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.

Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc cu garnitura preferata. Eu am facut un pilaf cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

16.02.2010, 15:35

super arata! am facut si eu prima data dar le-am prajit in ulei si nu mai e la fel.A doua oara am facut asa la cuptor cum zici tu si e alta treaba!

Miha 1

16.02.2010, 19:17

Prajit in ulei n-am facut.

lia maria 1

26.02.2010, 16:49

Foarte interesant , cu nuca de cocos nu am mai facut niciodata...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati si ciuperci cu pulpe de pui la cuptor