Pui cu legume la tigaie

de ala_oancea in Pui, 20 Iul 2009 | 9125 vizualizari

 

Inspirata de puiul cu usturoi al Oanei

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe, 1 piept, 2 ficati
  • 50 gr unt
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 ardei (galben si rosu)
  • 100 gr porumb
  • 100 gr mazare
  • 2 cuburi Knorr smantana si patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la tigaie:

Se amesteca bine untul moale cu usturoiul dat prin presa, patrunjelul tocat, zeama de lamaie si sare. Se aseaza bucatile de pui in tigaie si se ung cu sos. Se lasa la foc mic pana se patrund, apoi se scot din tigaie si se pun intr-o tava la cuptor pana se rumenesc frumos.

In tigaie peste sosul ramas se adauga ceapa si ardeii taiati in bucati mai mari, apoi morcovii si cartofii fierti putin inainte in apa cu sare, cuburile Knorr, iar la final mazarea si porumbul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit