Pui cu legume chinezesti

de Oana in Pui, 19 Iun 2011 | 13114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • un morcov
  • 2 rondele de telina
  • un borcan cu legume chinezesti (MegaImage)
  • 2 linguri sos de soia
  • un praf de ghimbir
  • un praf de usturoi granulat
  • 2 linguri sos dulce acrisor
  • 1 lingura amidon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume chinezesti:

Puiul se taie fasii subtiri, se spala, se lasa la scurs.

Morcovul si telina se curata, se spala sis e taie betisoare subtiri. Mixul de legume din borcan se scurge de zeama.

In wok se incinge putin ulei, apoi se pune puiul, sosul de soia, ghimbirul si praful de usturoi. Se pune cate putina apa fierbinte din cand in cand sa oprim prajirea si sa se inabuseasca. Cand puiul s-a inmuiat se pune morcovul si telina si se lasa 5 minute. Se rastoarna apoi in wok mixul de legume chinezesti. Se mai pune putina apa fierbinte si se mai lasa 5 minute. La final se pune sosul dulce-acrisor si amidonul desfacut in 2-3 linguri de apa rece. Se opreste focul si se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]