Pui cu ierburi de Provence

de Corinuta in Pui, 10 Iul 2011 | 6867 vizualizari

 

O friptura foarte simpla dar foarte aromata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui (pulpe, aripi)
  • 3 linguri amestec de ierburi de Provence
  • 2-3 linguri ulei
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare si piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ierburi de Provence:

Se amesteca uleiul cu zeama de lamaie, sare si piper. Se spala si se curata carnea de pui, apoi se unge cu amestecul de mai sus si se lasa sa stea 10-15 minute la temperatura camerei.

Se preancalzeste cuptorul la 180 de grade, se aseaza carnea intr-o tava termorezistenta si se da la cuptor pentru 25-30 de minute.

Se serveste cu ganitura preferata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ierburi de Provence" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]