Pui cu gutui la cuptor

de Julie in Pui, 19 Noi 2011 | 8266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui,
  • 1 gutuie,
  • 1 lingurita ghimbir ras,
  • sare, piper,
  • boia dulce,
  • 3 linguri zeama de lamaie, 3 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu gutui la cuptor:

Gutuia se curata de puf, se spala, se taie in felii mai groase,
care se stropesc imediat cu zeama de lamaie.
Pulpele de pui se spala, se dezoseaza si se presara cu sare, piper si boia dulce. Se aseaza intr-un vas termorezistent si se stropesc apoi, cu zeama de lamaie si ulei. Deasupra se aseaza ghimbirul ras si feliile de gutuie. Se acopera vasul cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor, pentru 20 minute. Se indeparteaza capacul si se mai lasa inca 10-15 minute sa se rumeneasca.
Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu gutui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]