Pui cu cuscus si sos de rosii

de alilianaa in Pui, 12 Mai 2014 | 6898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g cuscus
  • 3 fire ceapa verde
  • un morcov mai mic
  • 5 linguri pasta de rosii
  • 40 ml ulei
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • o legatura de patrunjel
  • 3 pulpe de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cuscus si sos de rosii:

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Punem pulpele spalate, sterse si portionate, date cu sare, cimbru piper si le lasam cateva minute pe fiecare parte. Le scoatem pe servetele absorbante.  

In uleiul repectiv adaugam ceapa, morcovul tocate marunt si cuscus-ul. Le lasam la calit impreuna 4-5 minute, adaugam carnea si punem apa.  

Lasam sa fiarba pana la pregatirea finala. Spre final se adauga sosul de rosii, patrunjelul tocat marunt. Potrivim de sare, dupa gust.

Se da la rece. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cuscus si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]