Pui cu ciuperci in sos

de katty in Pui, 6 Mar 2018 | 4372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui dezosate
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr sos de rosii
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 foaie de dafin.
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri faina de naut
  • patrunjel verde(sau uscat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci in sos:

Spalam pulpele si le taiem in bucati mai mici. Punem carnea in uleiul incins si amestecam pana se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin, un praf de sare si acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana ceapa se inmoaie. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete, ciupercile scurse si clatite, apoi pasta de gogosari.

Stingem cu apa cat sa acopere si sa depaseasca si fierbem 10 minute. Adaugam foaia de dafin, piper, sosul de rosii si faina de naut desfacuta in 2-3 linguri apa rece. Amestecam ocazional pana sosul se ingroase.

Presaram patrunjel verde tocat fin (al meu a fost uscat) si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Closca cu puii de aur - pulpe umplute