Pui cu ardei, ciuperci si maghiran

de ralu_ca in Pui, 15 Noi 2014 | 4764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 5-6 catei usturoi
  • 50 g unt
  • 1 lingurita maghiran
  • 250 ml vin alb
  • 2 ardei verzi
  • 2 ardei rosii
  • 2-3 rosii
  • 10 ciuperci
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ardei, ciuperci si maghiran:

Am taiat puiul in 4 si l-am condimentat cu sare, piper, iar cu amestecul facut din usturoiul tocat marunt amestecat cu unt moale am uns bucatile de pui. Acestea se aseaza intr-un vas termoizolant, am presarat maghiran si am dat la cuptor. Dupa approx 20 min am adaugat vinul cu care am stropit puiul pt a nu se usca. Rosiile le-am decojit si le-am taiat. Ardeii i-am taiat feliute. Dupa approx 40 min se adauga rosiile, ardeii si ciupercile taiate in doua sau trei (depinde cat de mari sunt). Am reintrodus la cuptor dupa ce am amestecat usor. Cand se rumeneste poate fi servit.

Pofta mare sa aveti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ardei, ciuperci si maghiran" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu piept de pui si leurda