Pui caprese

de Irina in Pui, 25 Noi 2015 | 11574 vizualizari

 

M-am gandit la un preparat usor, gustos si aspectuos in acelasi timp. Mozzarella, rosiile si busuiocul le am mai mereu la indemana, asa ca am combinat aceste ingrediente cu piept de pui. Dupa cum ziceam, foarte usor de pregatit. :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui Puiul Fermierului
  • 2 bulgarasi mozzarella
  • 2-3 rosii potrivite
  • frunzulite de busuioc proaspat
  • 2-3 lingurite de sos pesto
  • 2 cartofi
  • 200 g legume congelate
  • ulei de masline extravirgin
  • crema balsamica
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui caprese:

Am taiat pieptul de pui in doua si l-am asezat pe gratar. Am condimentat cu sare si piper. Dupa ce s-a rumenit usor pe ambele parti l-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am aranjat deasupra rondele de rosii, rondele de mozzarella si putin sos pesto. 

Am pus tava la cuptor pana mozzarella s-a topit usor, nu mai mult de 10 minute. 

Am garnisit pieptul de pui caprese cu cartofi copti la cuptor si legume sote. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui caprese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]