Pui Caprese

de MyFancyCake in Pui, 5 Oct 2011 | 9426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati,
  • 2 cepe rosii,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 lingurite boia de ardei,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 1/2 lingurita piper,
  • 400 gr mozzarella proaspata,
  • 5 rosii,
  • frunze de busuioc,
  • 5 linguri ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Caprese:

Taiem pieptul de pui cubulete si il amestecam cu ceapa taiata cubulete mici, usturoiul zdrobit, sare, piper, boia si 3 linguri ulei de masline. Lasam amestecul la marinat 2-3 ore, dar cel mai bine de seara pana dimineata.

Dupa trecerea timpului de marinare, rasturnam tot amestecul intr-o tigaie teflonata, fara alt adaos de grasime si il prajim timp de aproximativ 10 minute.

Ungem un vas termorezistent cu 2 linguri ulei de masline. Captusim fundul vasului cu felii de rosii, apoi adaugam felii de mozzarella si frunzulite de busuioc.Adaugam apoi jumatate din cantitatea de pui, acoperim cu rosii, adaugam cealalta jumatate din carnea de pui, frunzulite de busuioc si la sfarsit incheiem cu felii de mozzarella.

Dam la cuptor timp de 30-40 de minute pana se gratineaza frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Caprese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu sos de tarhon