Prajitura turnata cu branza

de diana_k in Prajituri, 22 Aug 2010 | 8751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • compozitie pentru aluat :
  • 2oua,
  • 16linguri zahar ,
  • 12 linguri ulei,
  • 16 linguri lapte,
  • 16 linguri faina,
  • 1 zahar vanilat,
  • 1 praf de copt.
  • compozitia de branza:
  • 1kg branza dulce de vaci,
  • 4 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 100g stafide, 
  • coaja rasa de la o lamiie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu branza:

Pentru aluat:

batem putin oaule cu zaharul folosind un tel para, adaugam uleiul si laptele si la urma punem faina, praful de copt si zaharul vanilat si omogenizam bine.

va rezulta un aluat care curge dar destul de gros, mai gros ca cel pentru clatite.

Pentru compozitia de branza:

branza se amesteca cu zaharul si ouale, punem si stafidele si coaja de lamaie.

Se unge tava si se tapeteaza cu faina, eu am folosit hartie de copt

Se toarna prima compozitie si deasupra punem compozitia de branza intinzand usor cu lingura.

Se coace cam 40-50 de minute la foc potrivit ( 150 grade ).


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (9)

Teo 1

23.08.2010, 22:02

cu 1kg de branza in compozitie nu poate fi decat delicioasa !

diana_k 1

26.08.2010, 21:43

da Sidy de asta era vorba.

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]