O prajitura delicioasa, care se face relativ repede si se mananca la fel de repede :) Retata o veti gasi si aici http://noiinbucatarie.ro/prajitura-pufoasa-cu-nuca-de-cocos/
Se bat albusurile spuma cu zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga usor peste albusuri. Amestecam cu o lingura de lemn.
Adaugam faina treptat amestecata cu praful de copt, esenta si amestecam usor.
Tapetam o tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Cat este prajitura la cuptor, trecem la prepararea siropului. Punem 5 linguri de zahar la caramelizat, dar nu il lasam sa se arda si adaugam 150 ml apa.
Lasam sa se topeasca zaharul si adaugam cacao. Lasam cateva minute pe foc si apoi luam cu o lingura si punem deasupra prajiturii portionate.
Presaram nuca de cocos deasupra.