Prajitura "Paradis tropical"

de ela in Prajituri, 20 Sep 2011 | 7044 vizualizari

 

in 15septembrie am implinit 4ani de casnicie....asa ca am vrut ceva dulce....si cum imi plac tare mult mixurile de prajituri cu fructe de la dr Oetker,am facut una dintre ele...imi place sa adaug cate ceva la ele de fiecare data....acum am adaugat mandarine,frisca si piscoturi....deliciossss.....un paradis tropical ar trebui sa fie si casnicia :))))

 

INGREDIENTE

  • 1cutie mix pentru prajitura PARADIS TROPICAL CU ANANAS
  • 1cutie compot de mandarine
  • 1cutie compot de ananas
  • 200gr piscoturi
  • 50gr unt
  • 200ml smantana  lichida de 35 grasime(sau 32)de la dorna
  • 200ml frisca lichida hulala
  • 150 gr iaurt cremosso de la danone
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Paradis tropical":

Punem biscuitii din cutie in robotul de bucatarie si ii maruntim bine.

Topim untul intr-un vas in care am pus 7linguri zeama de compot de ananas si il amestecam cu biscuitii,omogenizand bine,apoi punem in forma speciala asezata in prealabil pe un platou.Nivelam bine cu ajutorul unei linguri.Dam la frigider pana pregatim crema.

Mandarinele si ananasul le punem la scurs intr-o sita(inainte taiem marunt ananasul).

Punem intr-un vas mixul pentru crema,smantana,frisca si 300ml apa rece si mixam la viteza mica intai,apoi la viteza mare pana se intareste crema.Adaugam iaurtul rece de la frigider si mixam la viteza mica cateva secunde.

Scoatem de la frigider blatul de biscuiti,punem 3linguri de crema deasupra si nivelam bine.Ornam pe margine cu piscoturi,apoi punem mandarinele,crema si nivelam cu ajutorul unei linguri.Punem desupra ananasul.

Fierbem zeama de compot ramasa(daca nu este 300ml,mai adaugam apa).Luam vasul de pe foc si turnam mixul de jeleu,omogenizam bine si lasam sa se raceasca 5minute.Dam la frigider cateva ore,apoi scoatem forma de carton din jurul tortului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Paradis tropical"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "rasturnata", cu mere