Prajitura jumatate

de ella 87 in Prajituri, 11 Noi 2012 | 3677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 cana zahar
  • esente
  • amidon
  • bicarbonat
  • cacao
  • faina
  • 3 linguri apa
  • cirese,visine
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura jumatate:

Se separa albusul de galbenus. Galbenusul se freaca cu uleiul, separat batem albusurile cu zaaharul pana se formeaza o bezea. Amidonul si bicarbonatul le amestecam cu faina, turnam si galbenusurile peste bezea, amestecand cu o lingura de sus in jos, adaugam si faina, esentele, coaja de lamaie daca vreti, amestecam pana devine un aluat vartos. 

Luam o parte din aluat si amestecam cu cacao, ungem forma cu ulei, turnam aluatul, dam fructele prin zahar si faina si le punem in aluat. Dam la cuptorul incalzit in prealabil la 180 c, incercam cu o scobitoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura jumatate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sim0na 1

12.11.2012, 13:22

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 14:00

numi place denumirea eu vreau intreg nu jum ,super reteta

Bya Ralu 1

28.11.2012, 11:59

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza de vaci