O reteta simpla pentru cele care vor sa-si impresioneze sotul, prietenul sau ... amantul ;)
Prima oara se pregateste frisca: 150ml lapte, praful pentru frisca, se bate cu mixerul pana se face tare. Apoi se pregateste crema: laptele ramas, adica 250ml lapte, praful pentru crema, cele 4 linguri de zahar, se bat pana se face crema tare.
Se ia un vas putin conic si se pun de jur imprejur, in interior, in picioare piscoturile pana fac un perete, la baza se pun tot piscoturi dupa care se aseaza un strat de frisca, apoi un strat de piscoturi, apoi un strat de crema, unul de piscoturi, altul iarasi de crema si tot asa pana se umple vasul. La sfarsit trebuie sa fie un strat de piscoturi. Cand ati terminat se ia o farfurie, se pune peste vasul unde ati pus crema si piscoturile si intoarceti prajitura pe farfurie. Va fi in forma unui "vulcan, trunchi. Daca va iesit si a ramas in picioare atunci perfect. In vaf se pune restul de frisca ramasa, ca un norisor... jucati-va cu frisca ;) apoi presarati praf de cacao peste...
Ce spuneti? arata funny?
Pofta buna si "distractie placuta". Puteti servi cu vin alb dulce ... se anunta o seara romantica ... deci sa aprindem lumanarile fetelor ;)