Prajitura din albusuri cu ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 10 Sep 2016 | 4288 vizualizari

 

O prajitura foarte pufoasa.

 

INGREDIENTE

  • 9 albusuri
  • 200 g faina
  • 225 g ciocolata neagra
  • 120 g unt
  • 160 g zahar
  • un plic praf de copt
  • 50 g ciocolata alba
  • un cub de unt
  • papaya si ananas confiate
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din albusuri cu ciocolata:

Topim ciocolata cu untul. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare. 

Peste albusuri adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor.

Adaugam si ciocolata topita si la final fructele confiate. Turnam compozitia in tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit.Lasam la cuptor pana se rumeneste usor si se desprind marginile. Facem testul cu scobitoarea .

Topim ciocolata alba cu un cub de unt si glazuram prajitura.Peste glazura de ciocolata am ras putina ciocolata alba.

Am avut o mare surpriza cu aceasta prajitura, Nu m-am asteptat sa iese atat de pufoasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din albusuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

11.09.2016, 01:00

O, ce delicioasa e!

Rahela Velicu 1

12.09.2016, 09:44

Dulciuri cu Georgiana 1

18.11.2016, 12:48

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu lamaie si smantana