Prajitura Delicia cu capsuni

de anuta in Prajituri, 15 Iul 2016 | 2420 vizualizari

 

Reteta fara coacere!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g biscuiti,
  • 3 linguri de miere de albine,
  • 125 g unt
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida,
  • 150 ml sirop de capsuni,
  • o mana de capsuni taiate cubulete,
  • 2 linguri de smantana, un plic de gelatina (10 g)
  • Decor:
  • 200 ml sirop de capsuni,
  • un plic de jelle tort,
  • capsuni,
  • biscuiti cu jeleu de capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Delicia cu capsuni:

Se prepara blatul din biscuitii dati la robot amestecati cu untul topit si mierea de albine.

Se aseaza in forma cu inel detasabil, se preseaza cu o lingura, se asaza biscuitii pe marginea formei si se da la rece 

Se mixeaza frisca pana se intareste apoi incorporeaza si siropul turnat in fir subtire, se aduga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie.

Se toarna totul peste blatul rece din biscuiti, se presara deasupra bucatile de capsuni si se da la rece inca 2 ore.

Se decoreaza cu capsuni iar apoi se toarna jeleul fierbinte, preparat din siropul amestecat cu praful de gelle-tort si dat intr-un clocot pe aragaz.

Se mai lasa 15 minute la rece sa se intareasca jeleul.          

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Delicia cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu fulgi de ovaz si piersici