- 1kg mere
 
    - 1 cana de zahar
 
    - 1 cana de faina
 
    - 1/2 cana gris
 
    - 1/2 cana pesmet
 
    - 200g margarina
 
    - scortisoara
 
    - coaja de lamaie
 
    - zahar vanilat.
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 6
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de post cu mere:
						
    - Dam merele pe razatoare si adaugam scortisoara si coaja de lamaie.
 
    - Intr-un vas amestecam zaharul cu faina, grisul si pesmetul.
 
    - Impartim margarina in 3 bucati.
 
    - Ungem tava cu margarina, adaugam jumatate din amestecul de faina, 
 
    - Asezam peste stratul de faina jumatate din compozitia de mere.
 
    - Punem pe toata suprafata merelor a doua bucata de margarina taiata cubulete.
 
    - Presaram restul de amestec de faina.
 
    - Asezam si cealalta jumatate de compozitie de mere dupa care presaram si margarina ramasa si dam la cuptor.
 
    - Tinem tava in cuptor la foc mediu circa 30 de minute pana sunt coapte merele.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post cu mere" nu uita sa-i faci un review.