Prajitura cu struguri

de Lau in Prajituri, 12 Oct 2011 | 4886 vizualizari

 

by adasev

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 150 g struguri
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri cacao
  • 100 ml frisca
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura suc de lamaie
  • esenta de rom
  • 2 linguri nutella
  • 50 g ciocolata
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:

Ouale se mixeaza bine cu zaharul pana devin cremoase. Se adauga uleiul si se mixeaza putin. Se adauga ciocolata topita impreuna cu frisca, cacaoa, Nutella si racita putin. Se mixeaza, se adauga praful de copt stins in suc de lamaie, esenta de rom, faina treptat si se amesteca cu o lingura de lemn. Trebuie sa aiba o consistenta grosuta. Se toarna in tava tapetata cu faina, se adauga struguri si se niveleaza putin. Se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Quatre quarts