Pentru foi:
Pentru crema
Pentru foi:
-albușurile celor 6 ouă sa bat până se obține o spumă tare impreună cu 8 linguri de zahăr apoi se adaugă 2 linguri de miere topită și răcită, 1 lingură de cacao, 1 vârf de cuțit de bicarbonat stins, 8 linguri de făină cu vârf. Din aluatul rezultat se coc 4 foi pe dosul tăvii unse și tapetate bine.
Pentru cremă:
-cele 3 ouă întregi se bat pe aburi cu 1 cană de zahăr, dupa racire se amestecă cu un pachet de unt frecat spumă și se adaugă scorțișoară.
1
in momentul intinderii aluatului pe dosul tavii nu trebuie sa punem un strat gros, altfel aluatul nu va fi suficient
2
scorțișoara se adaugă după gust
3
la crema, cele 3 ouă cu zahar eu de obicei le țin pe aragaz pana ce zaharul s-a topit, compoziția se mai îngroașă după racire