Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Patricia Iordache in Prajituri, 13 Apr 2013 | 93297 vizualizari
Lau 1
servesc si eu
Rocsi 1
Mai ce pofta imi faceti cu aceasta prajitura..Imi place enorm!
Patricia Iordache 1
silvia1, este ok si in tava rotunda dar sa fie cu diamentrul 22-24 cm, nu mai mult ca sa obtii inaltime si sa poti taia in 3 blatul. Da, se poate si fara amidon Fetelor...
MotanLaOale 1
buna buna
silvia1 1
yamyy sapatamina asta de proba
diana_k 1
super buna prajitura
diaconta 1
sigur e un deliciu
Tuxedo 1
vaai, trebuie sa fac si eu! crema e ca la alba ca zapada, mor de pofta!
Multumesc fetelor!
frisca lichida indulcita? adica?
Silvia,tot n-ai rezolvat problema cu frisca?
Silvia, eu folosesc frisca lichida Creme Patisserie. Sper ca ti-am fost de folos
cred ca da. ms
ralu_ca 1
ionela84 1
Am facut-o si eu extraordinara
deea2686 1
vai ce bn arata...cred ca o sa o incerc si eu....ms...felicitari tie!!!:*
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 20:44
de Bucataras 6
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
5 voturi
4 voturi
3 voturi
oanapl
MotanLaOale
vasimur
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!