Prajitura cu iaurt de piersici si frisca

de ralu_ca in Prajituri, 12 Mai 2013 | 25235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g piscoturi
  • 150 g almette cu smantana
  • 150 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 250 ml frisca lichida
  • 500 g iaurt piersici
  • 2 plicuri gelatina ( a cate 10 g )
  • 1 borcan ( 700 g ) piersici
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt de piersici si frisca:

Eu am folosit doua forme de chec, acestea le-am tapetat cu folie alimentara. Piscoturile le-am inmuiat putin in sucul din compot si am imbracat formele. ( vezi figura atasata ), am taiat putin din piscoturi. Am hidratat geletina cu 1 pahar de suc din compot, am lasat 5 minute, apoi am incalzit pe foc si am adaugat-o la final in crema de branza cu smantana pe care am amestecat-o cu zaharul pudra, esenta vanilie, iaurtul, cateva din bucatile de piersici le-am taiat marunt si le-am adaugat in compozitie. Crema obtinuta am turnat-o in forma si la final am pus piscoturi. Am lasat la rece cateva ore, apoi am intors formele si am ornat cu felii de piersici si frisca.

Am obtinut un desert delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt de piersici si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]