Prajitura cu glazura de visine

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 29 Apr 2011 | 7469 vizualizari

 

Un desert raw pregatit de Paste

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 cani de nuca hidratata 4 ore
  • 10 curmale fara samburi
  • 3 linguri cacao cruda
  • un praf de sare
  • Crema:
  • 2 cani de caju hidratat 4 ore
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 linguri miere
  • putina apa
  • Glazura:
  • 1 cana de visine congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu glazura de visine:

BLAT: Am clatit bine nuca, am pus-o in robot impreuna cu restul ingredientelor si am mixat pana am obtinut o compozitie lipicioasa. Am luat inelul de la o tava cu diametrul 26 cm, l-am asezat pe un platou si apoi am presat compozitia obtinuta.

CREMA: Toate ingredientele pentru crema le-am pus in blender si le-am transformat intr-o crema fina. Inainte de a pune crema peste blat am asezat pe margine cateva visine . Am pus platoul la frigider pana am pregatit glazura.

Am lasat visinele sa se dezghete, am strecurat zeama care au lasat-o (si am baut-o) si le-am mixat in blender. Am pus-o deasupra prajiturii si gata.
Se tine cateva ore la frigider pentru a se taia usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu glazura de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

29.04.2011, 23:48

Mi-am dat seama cand am vazut multe preparate raw la tine...grozav!

kamy 1

01.05.2011, 18:01

bun

adry88 1

08.05.2011, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baton de cereale raw