Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si  un praf de sare, ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si  esenta. Se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina  amestecata cu praful de copt si cacaoa. Se omogenizeaza amestecand usor,  de jos in sus. 
Compozitia se imparte in 2 si se coc 2 foi intr-o tava ( 20/30 cm)  tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc mediu, timp de cca 15 minute  fiecare. Se scot pe un gratar si se lasa la racit, fara a le suprapune.
Crema:
Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul si esenta de  vanilie, pana devine pufos. Frisca o mixam pana se intareste, apoi o  incorporam putin cate putin in crema de unt.
Blaturile le insiropam cu un sirop preparat din 100 ml apa, 100 g zahar  si esenta de rom. Punem crema pe unul din blaturi, acoperim cu cel de-al  2-lea blat si dam la rece pentru 1 ora.
Ornam cu frisca si capsuni.