Prajitura cu frisca, ciocolata si alune

de Ina in Prajituri, 3 Ian 2011 | 13838 vizualizari

COMENTARII (57)

Ina 1

04.01.2011, 08:04

Eu va multumesc de aprecieri, dar stiu bine cum stau, fata de unele din voi....
Oricum, va asigur ca a fost delicioasa prajiturica, chiar si cu motzuri gen "sparcaieli"

MotanLaOale 1

04.01.2011, 10:06

frumoasa si foarte buna

vanilla 1

04.01.2011, 11:13

FOARTE BINE ARATA!!!

mirela0911 1

04.01.2011, 16:22

Excelenta! Nu ai de ce sa zici ca e ratata

elena1988 1

04.01.2011, 17:54

Ina 1

04.01.2011, 18:09

Motanel, multumesc de apreciere
Vanilla, asemeni

Ina 1

04.01.2011, 18:10

Mirela, in poza parca vad si eu ca arata mai bine
Elena

kamy 1

05.01.2011, 17:34

ce pretentioasa esti arata bine si sigur e buna 5f

nadina73 1

05.01.2011, 23:55

nu stiu ce zici tu de aspect? arata tare bine si vrerauuuuuuuuuu

mena29 1

06.01.2011, 20:25

Si mie imi place cum arata inuco,de ce te vaiti ca nu arata bine,mai ai ca vreau

Ina 1

07.01.2011, 12:44

Multumesc, dragelor!

alinutzika 1

18.08.2011, 22:49

adelinuza 1

09.01.2012, 00:43

as vrea sa stiu si eu cate grame are pliculetul de gelatina?ca prajitura arata bestial

Ina 1

09.01.2012, 05:51

Eu folosesc Dr'Oetker , iar plicul are 10 grame Multumesc pentru aprecieri !

danakarin 1

09.01.2012, 07:59

Imi pare rau ca nu am intrat ieri seara sa ma hilizesc si eu cu voi. Privit de sus..., ma rog, motzurile de frisca, se poate sa semene cu ce-a zis Costel...dar in sectiune arata PERFECT, crema e batoasa, blatul a crescut frumos si glazura luceste ca oglinda. Nu e numica de obiectat...

Ina 1

09.01.2012, 11:47

danakarin, hlizeala noastra era de anul trecut, acum doar am raspuns la o intrebare
Multumesc!

adelinuza 1

10.01.2012, 18:39

multumesc am sa o incerc si am sa-ti spun cum mi-a iesit

adelinuza 1

14.04.2012, 23:48

draga mea am incercat si eu sa fac prajitura asta si mi s-a taiat crema...am mai incercat o data si la fel mi s-a intamplat...maine e pastele si nu stiu ce prajitura am sa pun pe masa si apropo mie mi-a iesit mult mai inchisa la culoare...sigur ai scris cantitatile bine?pentru ca mi se pare ciudata sa iasa asa alba cu 2 linguri de cacao si 200 de gr de cioco menaj...

Ina 1

15.04.2012, 11:11

Hristos a Inviat, Adelinutza!
Nu inteleg de ce ti s-a taiat crema si-mi pare rau... Chiar nu vad de la ce... O fi fost ciocolata prea fierbinte...?
Cat despre culoare, poate fi de la aparatul foto ( de multe ori nu reda exact culoarea produsului ) sau de la tipul de cacao si de ciocolata menaj ( mata sau lucioasa, nu mai stiu acum de care am folosit ) , dar cantitatile sunt bine scrise.
Pacat ca nu te-ai putut bucura de acest desert ...
Toate cele bune!

adelinuza 1

15.04.2012, 23:31

hai ca vin cu o veste buna

adelinuza 1

15.04.2012, 23:35

am reusit in cele din urma cu prajiturica...am reusit sa fac crema dar nu am mai adaugat laptele...am pus doar frisca,cacaoa,gelatina si alunele...a iesit dumnezeiasca...iti jur....mai devreme am papat doua patratele...am sa ajung de 100 de kg daca mai continui asa.. dar daca a iesit asa de buna ce sa fac

adelinuza 1

15.04.2012, 23:45

am pus o pozica cu rezultatul prajiturii...

adelinuza 1

15.04.2012, 23:49

aaaaaaaaaa si prima data mi s-a taiat de la cocolata prea ferbinte si laptele rece...a fost un soc pentru frisca..iar aa doua oara s-a cam taiat dar nu am mai adaugat laptele ci am adaugat repede gelatina calda si am bagat-o repede in frigider...si s-a inchegat...am scos-o din frigider am intins-o pe blat si...voila...rezultatul...important este ca toata lumea a fost multumita...mai ales eu

deyutzky 1

16.04.2012, 00:03

ce bine arata

Angelina_Elena 1

16.04.2012, 00:12

arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert Lichiu - Hencles sasesc