Pentru foi
Crema
Foile: Intr-un castron amestecam toate ingredientele si obtinem o coca usor lipicioasa.completam cu faina cat sa ne ajute sa o intindem pe dosul tavii de aragaz unde vom coace 3 foi.
Crema:Intr-o craticioara punem laptele rece,coaja de lamaie,adaugam faina in ploaie amestecand bine cu telul,dupa ce am adaugat galbenusul de ou si zaharul punem totul pe flacara,potrivita.Amestecam continuu pana incepe sa se ingroase si trebuie sa adaugam untul.Lasam pe foc pentru alte cateva minute(2-3) si stingem aragazul,timp in care nu lasam crema sa prinda crusta si amestecam pana se raceste pe jumatate,momentul in care adaugam zeama de lamaie.
Luam prima foaie,adaugam jumatate din crema de lamaie,punem urmatoarea foaie,apoi restul de crema si presam totul cu ultima foaie de prajitura.
Se taie in patratele dupa ce s-a racit,iar foile s-au inmuiat foarte bine.