Foile-intr-un bol mixam oul zu zaharul si vanilia,adaugam untura,laptele si amestecam,amoniacul dizolvat in putin lapte,incepem sa framantam adaugand treptat faina pana obtinem un aluat omogen,care nu se lipeste de mana.
Invelim in folie si dam la rece 30 min dupa care impartim coca in 3 bucati egale.
Intindem fiercare bucata de aluat pe dosul tavii,intepam cu furculita si coacem in cuptorul preincalzit pana se rumeste usor pe margini.
Crema-intr-o cratita adaugam laptele,100 g zahar si punem pe foc,cand incepe sa fiarba adaugam faina dizolvata cu putin lapte,amestecam continuu pana ce se ingroasa ca o budinca.
Intr-o tigaie caramelizam 100 g zahar,adaugam untul taiat cubulete si omogenizam bine.
Adaugam treptat caramelul peste budinca si amestecam pana ce se omogenizeaza.
In tava in care am copt foile o tapetam cu folie si adaugam prima foaie-1/2crema caramel-a 2 foaie-crema -foaie si dam la frigider cateva ore.
Se poate pudra cu zahar pudra sau glazura cu ciocolata