Daca dispuneti de timp, spatiu si chef :)) recomand foile de la prajitura cu ciocolata si lapte condensat.
Ciocolata si frisca le punem intr-un vas la foc mic. Cand a ajuns la punctul de fierbere dam deoparte si omogenizam. Dam vasul la frigider pentru vreo 2 ore. Puteti folosi si congelatorul, astfel reducand considerabil timpul de preparare al cremei.
Nuca macinata o amestecam cu zaharul si cacaoa. Omogenizam apoi turnam laptele fierbinte. Daca mai e nevoie mai adaugam 1-2 linguri lapte, atat cat sa obtinem o crema groasa.
Mascarponele il mixam, apoi incorporam crema de ciocolata racita, putin cate putin. Adaugam si crema de nuca, amestecand usor. Aromam cu esenta de rom dupa gust.
Crema obtinuta o impartim in 4 si o repartizam pe cele 4 foi de pandispan, suprapunandu-le. Prajitura o dam la rece pentru cateva ore, apoi se portioneaza.