Prajitura cu foi de napolitana

de Laly in Prajituri, 22 Iul 2010 | 10052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti populari
  • 1 pachet unt
  • 500 ml lapte
  • 6 linguri cacao
  • 1 cana zahar
  • 4-5 linguri de visinata
  • 100 gr stafide
  • 100 gr visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana:

Biscuitii se dau prin masina de tocat,sau se pun la robot.

Se adauga intr-un castron.Se pune laptele pe foc impreuna cu zaharul,untul si cacaoa.Se lasa sa fiarba pana cand se topeste tot zaharul.

Se lasa sa se raceasca putin apoi se adauga peste biscuit.Se mesteca bine pana cand totul devine o pasta.

Se adauga,visinele,stafidele si visinata peste biscuiti.Daca dam si la copii vom scoate visinele si visinata din compozitie si vom adauga esenta de rom.

Se tapeteaza o forma de cozonac cu folie alimentara.Se pune o foaie de napolitana pe fundul unei forme de cozonac.Se pune un rand de crema,foaie,crema si tot asa pana terminam crema.

Ultima parte trebuie sa fie foaie de napolitana.Se lasa la frigider pana se intareste bine.Se glazureaza cu ciocolata topita sau se poate lasa asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu oreo