Prajitura cu branza si afine

de dantes in Prajituri, 23 Mar 2013 | 4301 vizualizari

 

O prajitura delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 500 g branza de vaci dulce
  • 200 g dulceata de afine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza si afine:

Mixam albusurile apoi adaugam treptat zaharul si batem pana devine o bezea tare si lucioasa. Adaugam pe rand cate un galbenus, uleiul si vanilia, apoi amestecam usor cu faina si praf de copt. Turnam compozitia in tava si o dam la cuptor circa 40 minute.

Branza de vaci o amestecam cu zahar, esenta de vanilie. 

Cand este gata blatul il insiropam bine si adaugam deasupra crema de branza si dulceata de afine.

TIPS-URI

1

Putem folosi si alte tipuri de dulceata sau chiar fructe proaspete, dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si afine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura dulce-acrisoara