blat alb
blat cacao
crema
glazura
Blat alb-Mixam albusurile spuma cu un praf sare.Adaugam galbenusurile amestecate cu zaharul si uleiul.Dupa adaugam faina amestecata cu praful de copt si plicurile de zahar.Mixam bine toata compozitia si o rasturnam intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt.Dam la cuptorul preincalzit pana trece testul cu scobitoarea
Blat cacao-Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile spuma cu un praf sare si cu zaharul.Adaugam usor cate un galbenus si mixam dupa fiecare.Treptat adaugam uleiul si cacaoa iar la final adaugam in ploaie faina amestecata cu praful de copt.Amestecam bine compozitia si o rasturnam intr-o tava de aceeasi marime ca cea de la blatul alb.Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Crema-mixam branza cu zaharul.Adaugam treptat smantana.Dupa adaugam frisca mixata cu un plic de zahar vanilat si o rasturnam peste branza.Amestecam bine toata compozitia si adaugam gelatina dizolvata pe baie de aburi in 150 ml apa. dam la rece 10 minute
Asamblare-pregatim o tava cu inel detasabil si asezam blatul alb -crema branza-blatul cacao.Dam la frigider 2 ore
Glazura-Punem toate ingredientele intr-un ibric la fiert pana se formeaza o crema.Dupa lasam sa se raceasca putin
Scoatem prajitura de la frigider si ii adaugam glazura calduta iar deasupra razuim putina ciocolata si dam inca 10 minute la racit