Prajitura cu branza

de Julie in Prajituri, 5 Sep 2010 | 11866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 6 oua,
  • 16 linguri zahar,
  • 16 linguri ulei,
  • coaja rasa de lamaie,
  • esenta de vanilie,
  • 1 praf de copt,
  • 100 ml smantana,
  • o cana faina.
  • Pentru umplutura:
  • 1 kg branza proaspata de vaci,
  • 100 g smantana,
  • 4 oua,
  • esenta de vanilie,
  • coaja rasa de lamaie,
  • 2 linguri gris,
  • 1 cana zahar,
  • 100 g stafide.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Umplutura:

Se paseaza bine branza proaspata ,se amesteca apoi cu smantana, ouale, mirodeniile, grisul ,zaharul si stafidele.

Aluatul:

Se mixeaza ouale intregi cu zaharul si se adauga restul ingredientelor. Aluatul obtinut se imparte in doua parti egale.

Se unge o tava cu ulei si se presara cu faina. Se toarna prima jumatate din cantitatea de aluat si se coace pe jumatate( 7-8 minute) Se scoate tava, se aseaza umplutura si se  toarna si restul de aluat. Se mai coace inca 25-30 minute.

Se pudreaza cu zahar farin. Este delicioasa servita calda dar nici rece nu e de refuzat ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu branza si stafide