Va invit la o praji ciocolatoasa, molcoma si aromata. Merge grozav de bine alaturi de o ceasca cu ceai fierbinte.
1. Batem ouale spuma cu zaharul, adaugam banana pasata si mixam bine. 2. Incorporam faina cernuta si cacaoa. 3. Punem intr-o tava non-aderenta cu diametrul de 20 cm si introducem in cuptorul preincalzit, 5 min la 220 °C si inca 45 minute la 190°C. Verificati din cand in cand cu scobitoarea, prajitura trebuie sa fie molcuta ;) 4. Punem smantana impreuna cu ciocolata intr-un vas pe flacara mica si amestecati continuu. 5. Lasam prajitura la racit dupa ce o scoatem din cuptor (eu am lasat-o maxim 10 min pt ca aveam musafiri), iar apoi turnam glazura de ciocolata, ornam cu nuca de cocos si dam la frigider macar 10 min.
P.S.
La noi nu a apucat sa se raceasca...:D am papat-o asa calduta :">