Prajitura Catalina

de Camelia_Viorica in Prajituri, 11 Apr 2014 | 26247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat :
  • 6 albusuri
  • 6 linguri apa
  • 1 praf de copt
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri faina
  • visine
  • 1 foaie de napolitana
  • crema:
  • 6 galbenusuri
  • 1 budinca vanilie
  • 200 gr zahar
  • 400 ml lapte
  • 250 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Catalina:

Blat: se bat albusurile spuma, apoi se adauga cele 6 linguri de apa,praful de copt,zaharul,faina si visinele. Se pune o foaie de napolitana in tava iar peste se pune compozitia blatului, dupa care se da la copt

Crema: intr-o cratita se pun galbenusurile, budinca, zaharul si laptele, se fierbe pana se ingroasa crema, apoi se lasa la racit dupa care se freaca cu 250 gr unt.

Peste crema se pune frisca si se poate decora cu ciocolata razalita !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Catalina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca