Poussin (pui mic) pe pat de supa de legume inabusite

de Cristi Roman in Pui, 4 Ian 2011 | 9434 vizualizari

COMENTARII (33)

Laly 1

04.01.2011, 23:11

Sunt prima,asa ca pot primi o portie nu?

Miha 1

04.01.2011, 23:11

Faina reteta!

Cris2711 1

04.01.2011, 23:13

Wow,ce bunatate de pui

mena29 1

04.01.2011, 23:15

salivez,super reteta

RuxyRux 1

04.01.2011, 23:16

Chiar deosebita reteta

Teo 1

04.01.2011, 23:36

ce bine miroase puiul!si ce frumos stau ei asezati pe imbietoarele legume !

LUK 1

04.01.2011, 23:41

super

aschiuta 1

04.01.2011, 23:44

o pulpita mica mica

La Ancuta 1

04.01.2011, 23:58

foarte faina reteta

Ligia Bxl 1

05.01.2011, 00:10

ooo vreau si eu putin nu mult

Sylvia 1

05.01.2011, 00:24

Excelenta reteta, nu am mancat de tare multa vreme asa ceva chiar mi-ai facut pofta. Eu luam aici Coquelet/ cocos mic daca as traduce exact care era cred ce spui tu acolo. O carne extrem de frageda si de aromata. Jos palaria la reteta fac si eu cat de curand

onuta 1

05.01.2011, 00:46

foarte bun

PapaBun 1

05.01.2011, 00:56

Multumesc mult tuturor !

nadina73 1

05.01.2011, 01:06

super faina reteta

Criss 1

05.01.2011, 08:35

Super!

mamaieelena 1

05.01.2011, 09:35

bun

lia maria 1

05.01.2011, 09:38

delicios

divainbucatarie 1

05.01.2011, 09:53

o reteta excelenta!

ionix 1

05.01.2011, 10:03

la favorite cu puii ăştia... super! chiar că este papa bun

MotanLaOale 1

05.01.2011, 11:00

bine arata

Rocsi 1

05.01.2011, 11:15

MIUTA 1

05.01.2011, 11:50

Wauuu ce bun

aziz 1

05.01.2011, 15:06

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 17:57

Interesanta reteta Ai blender exact ca al meu

nico15 1

05.01.2011, 19:52

Interesant, apetisant si gataaaaaaaaaaaaa vreau si euuuuuuuuuuuu.
Nico

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt