Portofele cu branza si pere

de katty in Dulciuri, 30 Oct 2014 | 5039 vizualizari

 

Daca aveti chec de ceva dulce , dar fara prea multa munca, foitajul va scoate din incurcatura .

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de foietaj
  • 200 gr branza dulce
  • 2 linguri zahar brun
  • scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 pere
  • 20 gr unt
  • 1 galbenus
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu branza si pere:

Curatam perele de coaja , scoatem cotoarele si le taiem cubulete .

Punem perele la foc cu untul si zaharul si amestecam usor pana  perele se inmoaie si se caramelizeaza usor. . 

Dam jos si adaugam scortisoara .

Amestecam branza cu galbenusul si zaharul vanilat , apoi incorporam cu grija perele .

Intindem foitajul si il  taiem  in bucati potrivite.

Punem pe fiecare bucata din amestecul de branza si pere .

Ridicam marginile spre centru  si le stringem putin .

Punem portofelele in tava pe hartie de copt . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .

Scoatem portofelele , le lasam sa se racoreasca si le decoram cu zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu branza si pere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (4)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:22

O bunatate de portofele

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:19

babi5 1

03.11.2014, 12:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza, merisoare si apa de trandafiri