Porc fals umplut cu branza

de rivka in Piine, 11 Mar 2010 | 5663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 375 gr faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 plic de drojdie uscata sau drojdie proaspata
  • 3 linguri varf de zahar
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei floarea soarelui
  • umplutura branza telemea 250 grame
  • pt uns
  • 1 galbenus amestecat cu putin lapte
  • susan
  • mac
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc fals umplut cu branza:

Se face coca intr-un vas de bucatarie amestecandu-se cu mana faina cu drojdia si ouale, zaharul si sarea si apa calduta cat cuprinde, aluatul se framanta cateva minte cu mana.

Se acopera si se lasa la dospit la loc caldut.

Se intinde aluatul pe masa cu sucitorul, in mijloc se aseaza felii grosute de branza.Aluatul se impatura , se intoarece.Din putin aluat pus deoparte de face cu mana un cerc(ratul) se lipeste, se fac gaurile nasului prin intepare.La fel se prcedeaza cu urechile, codita si picioarele.

Se aseaza pocul in tava pe hartie de copt se unge cu galbenusul cu putin lapte.In gaurile pt ochi (impunse) se pune putin mac (ochii) , petele porcului se fac presarandu-se putin susan.

Se mai lasa putin la crescut se da la cuptor la cca 180 gr cca 40 min.

Se lasa la racit se taie rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc fals umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

elena1988 1

08.02.2011, 14:03

susu 1

10.02.2011, 15:12

superb porcusorul tau, de ce l-ai intepat?

adasev12 1

10.02.2011, 15:28

bun tre sa fie
saracutu...l-ai sacrificat.... ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]