Porc cu legume

de Panacris in Porc, 13 Dec 2012 | 4026 vizualizari

 

O mancarica satioasa! >:D

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei garas 2 bucati,
  • ulei de palmier,
  • dovlecel 1 bucata mica,
  • zuchini 1 bucat,
  • castravete murat 1 bucata,
  • rosie 1 bucata,
  • bucatale de fleica 500 g,
  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • amestec de ierburi ( cimbru, oregano, rozmarin),
  • bulion 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu legume:

Ceapa galbena se curata, se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa calita. Dupa ce s-au inmuiat se adauga bucatelele de carne si se lasa la gatit cca. 25 de minute, adaugandu-se cca. 300 ml de apa. Dupa ce e aproape fiarta carnita, se adauga legumele (dovlecelul, zuchini, castravetele, rosia si ciupercile) curatate si taiate marunt, lasandu-se la fiert impreuna cca. 15 minute. Se asezoneaza cu sare, piper si ierburi aromate dupa gustul fiecaruia si bulion. Se mai lasa la fiert cca. 10 minute ptr a se impreuna gusturile.

Se serveste fierbinte cu paine, orez, piure de cartofi, paste fainoase sau in cazul nostru cus-cus.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)