Porc chinezesc

de Brindusa in Porc, 6 Ian 2010 | 7791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne porc taiata cubulete mici (2-3 cm)
  • 1 lingurita amidon
  • 1 cutie muguri de fasole (soia)
  • 1 cutie porumb tanar
  • 1 mana alune macadamia (sau de care aveti)
  • 1 ceapa medie, tocata marunt
  • 3 catei usturoi rasi fin
  • 2 cm ghimbir ras fin
  • 3 linguri sos soia
  • cateva picaturi sos chilli (sau sos de ardei iuti)
  • ulei pentru prajit (mai mult)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc chinezesc:

Pune un wok (sau o tigaie mare) la incalzit si adauga uleiul. Pune alunele la prajit in uleiul fierbinte pana ce devin aurii. Scoate-le.

Amesteca cubuletele de carne cu amidonul si pune-le in uleiul incins. Prajeste la foc mediu pana ce carnea este aurie si bine facuta. Scoate carnea pe o farfurie.

Scurge uleiul din tigaie, pastrand 2 linguri din el. Prajeste putin usturoiul si ghimbirul in ulei. Adauga ceapa si stir-fry 2 minute. Adauga mugurii de fasole si stir- fry 3 minute. Adauga porumbul si stir- fry 3 minute. Adauga carnea, sosul soia, sosul chilli, amesteca bine si mai gateste 2-3 minute.

Amesteca alunele si serveste cu garnitura de taietei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc chinezesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]