Platou aperitiv

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 5269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr salam de sibiu
  • 300 gr cascaval afumat Delaco
  • 250 gr muschi file afumat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou aperitiv:

  • Aranjam dupa preferinta si imaginatie.
  • Cascavalul taiat triunghiuri...salamul felii subtiri...muschiul dreptunghiular...iar in mijloc am facut niste "floricele" din salam.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]